top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıEngelli Hayvanlar

Bugün kim olduğunuz değil, hayvan için nerede durduğunuz önemli.

Bugün 25 Aralık Pazar günü saat 13:00'da İstanbul YENİKAPI'da büyük bir HAYVAN HAKLARI MİTİNGİ VAR. Çok önemli bir miting bu. Mutlaka GİDİN.


Bugün geldiğimiz noktada, barınaklar ve belediyeler durmadan öldürürken bizim gibi evi, eli, avucu zaten dolu hayvan kurtaranların daha fazlasına yetişmesi çok zor. Elimizdeki tek güç bugün halen aktif ve geçerli olan 5199 - 6. Madde AMA BU KANUN UYGULANMIYOR.


Bugün sokak hayvanlarına sahip çıkmak için, barınaklardaki zulme dur demek için AMA EN ÇOK YASAYA SAHİP ÇIKMAK İÇİN YENİKAPI'da OLUN.


Bugün sizi hiç ilgilendirmediğini düşündüğünüz için sustuğunuz, ilgilenmediğiniz bir yasa ihlali, yarın sizin evinizin içini ilgilendiren başka bir ihlale yol açar, açacak.


Hem yasaya hem hayvana sahip çıkmak için bugün YENİKAPI'da olun.


Bugün kim kimdir, hangi STK'dır, kim ne demiş, hepsini bir kenara bırakın. Bugün SADECE SEÇİM ÖNCESİ NE KADAR KALABALIK OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İÇİN YENİKAPI'da OLUN. Hayvan düşmanları, yasa düşmanları görsünler ki sayımız hiç de sandıkları kadar az değil. Bugün orada 10 kişi varsa, 5 de geride bıraktığı var.


Kim ne derse desin, bugün Engelli Hayvanları Koruma ve Hayvan Hakları Derneği olarak Yenikapı'daki sokak hayvanları mitingine TAM DESTEK VERİYORUZ.


Kim ne derse desin, 2009'dan beri sokakta, ormanda, barınaklarda, sahada olan, evi sokaktan, barınaktan, ormandan sayısız engelli hayvan dolu olan biri olarak bugünkü mitinge TAM DESTEK VERİYORUM.


Bugün kim olduğunuz değil, hayvan için nerede durduğunuz önemli.


UNUTMAYIN: Hayvan düşmanları en çok hayvan kurtaranlar arasındaki kavgalardan beslenir. Onlara bu kozu vermeyin!

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Mama lobisi

Yazı: Blog2_Post
bottom of page